Els productes ecològics
Els productes ecològics són el resultat de la producció agroalimentària ecològica, que és un sistema de producció d’aliments d’elevada qualitat obtinguts mitjançant les tècniques més respectuoses amb el medi ambient. Aquests aliments es caracteritzen perquè són aliments saborosos, saludables i nutritius; són respectuosos amb el medi ambient —es produeixen sense pesticides ni adobs químics—, no s’utilitzen organismes modificats genèticament, ni es força artificialment el creixement dels animals, es respecta al màxim el benestar animal i l’ús d’additius alimentaris està molt restringit.

dilluns, 6 d’octubre del 2014

Fer hidrolat de llorer

Com fer un hidrolat de llorer?

És ben fàcil...els únics ingredients que heu de fer servir son:

  • un pot de vidre
  • llorer verd o sec
  • aigua destil-lada
procediment:


  1. Agafem llorer del camp o botiga, si està verd, el deixem secar durant uns dies.
  2. Tallem a trossos petits les fulles i omplim el pot de vidre fins dalt de tot sense comprimir.
  3. Omplim d'aigua el pot fins dalt i tanquem.
  4. Deixem repossar 3 setmanes, passem pel colador l'aigua i...ja ho tenim!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada